İSTANBUL / PENDİK - Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu

Ara

Projemizin logosunu 6-A sınıfından Abdullah Emin Bulut hazırladı. Projenin logo yarışmasını ise Yunanistan'dan Stella kazanmıştır.

Ara

5-A 5-B 5-C 5-D sınıflarımız Pendik Bilim Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Pendik Bilim Merkezi'ne misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.

Ara

Toplum polisleri okulumuza ziyaret gerçekleştirerek öğrencilerimizle buluştular. Yapılan ziyarette çeşitli sunumlar ile öğrenciler bilgilendirildi.

Ara

Öğretmenler günü için düzenlenen programda öğrenciler öğretmenlerinin maskelerini takıp gösteriler yaparak keyifli anlar yaşattılar.

Sonrasında öğrenciler sınıf sınıf dolaşarak öğretmenlerine şiir okuyup rozet verdiler.

Okulumuz kantininde okul kantincimiz Mehmet bey tarafından gelenekselleşen öğretmenler günü yemeği düzenlendi.

Bu özel gün için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

5-B ve 5-C sınıflarımız TEMA vakfı gönüllüsü oldu.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve okulumuz öğretmenlerinden Türkçe Öğretmeni Selin Özdemir, Matematik Öğretmeni Merve Telli, Müdür Yardımcısı Betül Özyer, birçok yayınevi ve sayısız kitap bulunan Pendik Kitap Fuarı'nı ziyaret ettiler.

Ekm

Learn English Through Music eTwinning projemiz için öğrencilerimiz paydaş ülkelerden Romanya ve İspanyadaki yaşıtlarıyla tanıştı. Projeye Romanya'dan 2, Türkiye'den 2, Yunanistan'dan Polonya'dan

ve İspanya'dan 1'er okul katıldı.

Ekm

Kahraman itfaiyecilerimiz "İtfaiyeciler Günü" etkinlikleri kapsamında okulumuza ziyarette bulundular. İtfaiyecilerimize teşekkür eder, İtfaiyeciler günlerini yürekten kutlarız.

Kas

Özge Saptır ve 7/B sınıfı öğrencileri Tema gönüllüsü olarak çalışmalarına başladı.

Öğretmenler günü programımız.