İSTANBUL / PENDİK - Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu

İstismar ve İhmal Seminerimiz.

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

İstanbul Ticaret Odası ve Tohum Otizm Vakfı'na teşekkürlerimiz ile...

Okulumuz Pendik Kitap Fuar'ını ziyaret etti.

Haz

Öğrencilerimizin tüm yıl boyunca ortaya koydukları ürün ve etkinlik performanslarının yer aldığı sergimizden kareler. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programını hazırlayan Saadet öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Gedik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğretim görevlisi Asil Özbay'ı okulumuzda ağırladık, keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Nis

Okul kütüphanemiz okulumuzun Müdür Yardımcısı Betül ÖZYER'in desteği, Kütüphanecilik Kulübü rehber öğretmenleri ve öğrencilerinin katkısıyla düzenlenip aktif olarak kullanıma açılmıştır. Kitap okumayı, araştırmayı seven, ders çalışan öğrencilerimiz boş vakitlerinde kütüphanemizden yararlanabilirler.

Nis

Okulumuzda kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Zonguldak Badminton müsabakalarında kızlarda Türkiye İkincisi, Erkeklerde Türkiye Üçüncüsü oldu.  Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

1 Mart 2022 tarihinde Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pendik Belediyesinin işbirliği ile düzenlenen Sanatı Keşfet Projesi kapsamında 30 öğrencimizle Neyzen Tevfik Sanat Evinde karikatür, resim, ebru çalışmaları atölyelerine katıldık.